Aszt akkor aszt úgy nem lehet!

Aszt akkor azt úgy nem lehet, hogy ne nézd megfele!

Aszt akkor aszt úgy nem lehet, hogy utolsó kommentek!

Blogvarnyu

2008.06.28. 09:01 Gecc

.
.......<O
..........o
.........ooo
.........ooooo
........_I._I

Koszonet erte Lidianak, akivel ugyebar Varnyu, illetve mas hasonszoru suttyombugris allatok elvtarsai vagyunk bele a vilagba, illetve annak kornyezetebe.
--------

- Mi ez? ... Szep munka volt KITT!
- A Te utasitasodat kovettem!

  

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gecc.blog.hu/api/trackback/id/tr56543066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liidiiia 2008.06.28. 13:27:16

hűűűűű, aszta, hát bebattyogott mégis, :-))))))
nahát, de jó, varnyú(elv)társi kerek öröm a széles nagyvilágban. :-)
éljen és virágozzon a suttyomállatok szemlélőinek megbonthatatlan elvtársi szövetsége!!!!!! :-)

+ a KITT ki? olyan ismerős valahonnan.

Gecc 2008.06.28. 14:42:26

Lidia
"suttyomállatok szemlélőinek megbonthatatlan elvtársi szövetsége"

:-D SSzMESz (eseszemesz)

KITT a Knight Riderbol van, de maga az idezet termeszetesen mint mindig, a Roncsfilmbol adodott kifele a posztba. :-]

liidiiia 2008.06.28. 19:48:42

:-) jaja, SSzMESz!!! :-D
lehet a roncsfilmet újra kéne nézzem, már rég láttam. a knight ridert meg nem láttam egyáltalán.

a délutáni sétánk alatt voltunk a régi franciakertben, ami most a város egyik közparkja, és itt van egy nagy füves rész, aminek csak a széle szegélyezett virágokkal, hasonló, mint a margitszigeti, de itt a füves rész csak a madarak számára nyitott, az emberek nem mehetnek be, na és itt mindig szok lenni 1-2 varj, középen természetesen, amit nagy elánnal sétálgat, hogy na ez mind az ő területje itt. épp egy ilyen példányon vala a tekintet, amikor mellettünk, a virágos szegélyben hesszelő rigót is észrevételezve lett, és ahogy ezt meg ő észrevételezte, elkezdett pöntyögni beljebb, azaz tőlünk távolabb, de az utolsó, olyan bő 20 centi magas virágcsíkot olyan szorosan ültették egymás mellé, h nem fért át közte, és 1 helyből átugrotta, csak így hopp, pont mint egy bolha. ki se néztem volna ekkora plussz bugrisságot ezekből, de akkorát nevettünk rajta. :-)

Gecc 2008.06.28. 21:46:21

Azon melazok, hogy a gerlek hanyszor raknak tojast egy evben... marmint nem hany tojast egymas utan persze, hanem idoben eltolva hanyszor "szulnek" vagy mi! :-D
Csak azert, mert ma reggel amikor felhuztam a redonyt, az erkely elotti agon ahol regebben feszkeltek, csak aztan aszittem leverte oket a szel meg az eso egyik nagyobb vihar alkalmaval, nah most megint ott ult egy gerle, oszt turbekolt nagy elannal. Delutan aztan megint rakezdett, de akkor mar a haverja, vagy pasija, mittom en ki volt, van-e homoszexualitas a gerleknel ugye, szal egy masik is ott volt kb fel meterre az agon.

Jah arrol nem is beszelve, hogy a haverom megint, ki mas ugye mint O, meg a reggeli sotetesegben veszekedett valami masik varnyuval. DE HAT MEG SOTET VOLT, az Isten aldja meg oket, hat semmi sem szent? Olyan rikacsolasban volt reszem, mint meg soha. Nemtom min veszekedhettek, de emberi mertekkel ez felerhetett egy Ford Mustang GT500-ert valo veszekedessel is..
Ha holnap reggel meghallom oket, lemegyek, lerazom oket a farol, aztan belekarogok a kis bugris fejukbe! :-D

Gecc 2008.06.28. 21:50:33

Jah Lidia!!!

Ha nincs meg a Roncsfilm keznel, az egesz font van a jutyjubon, tobb reszben persze, de itt kezdodik:
www.youtube.com/watch?v=rWtHKRuIJSk
:-]

- Voros a feje!
- Koraerett!
:-D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.06.28. 22:17:39

Szia Gecc, Lidi!:)


Lidikém! Felettébb tehetséges varjúművész vagyol!:)))
És legalább annyira türelmes is!:DDD
Míg ezt így kidolgoztad...Háát...
Ügyike Lidike !:)))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.29. 00:25:40

Helló!:-)

Igazán nem akarok kekeckedni, meg malackodni, de varjú elvtársnak hosszabb farka is lehetne, mer1 ez nem biztos, h elég lesz varjú et-nőnek:-))

Üdv.

liidiiia 2008.06.29. 00:29:31

hölgyi :-DDD , ugye? :-))) különösen az árnyékolás volt macerás. nade télleg, több verziót kellett próbálgatni, tologatni ide-oda az "o" betűket, mert minduntalan elkacsásodtak a madarak, és az nem volt cél, ugye... :-)


gecc,
"belekarogok a kis bugris fejukbe" :-DDD

köszi a roncsfilm-youtube-ot, nem is gondoltam, hogy ott keressem!! +azóta megtudtam, azt is, hogy ki volt az eredeti kitt!! :-)

ma van a homoszexuálisok napja amúgy, vettem is a sátruknál egy tökjó szivárványos karkötőt (mert sztem a szivárványt senki ne sajátítsa ki!!!, de nyilván ilyen helyszínen lehet kapni), sztem tök szép. szóval, ha a gerlék pont ma mentek oda, az azért gyanús, könnyen lehet, hogy melegek...


jóéjtet nektek :-)

liidiiia 2008.06.29. 00:33:45

malacka,
ez a sok kertészkedés!!! :-D
de az van, hogy ez egy inverz egyiptomi kép:
a fej oldalról van, a madártest meg szinte szemből, az téveszthetett meg, hogy csámpás. az nagyon figyelmes tőled, hogy alapban eztet, hogy ennyire csámpás nem is feltételezted! :-)

Gecc 2008.06.29. 08:32:34

Pedig a varjak akkor a legsuttyomabbak, ha egy kis csampasag is tarsul hozzajuk... ugyhogy en most belenezek egy kis csampasagot is... ... ... igen, ott van!
:-D

Ma reggel nem hallottam a haverom veszekedni. Lehet olvassa a blogot, aszt jol beszart, mi lesz ha belekarogok a kis fejebe, es kenytelen lenne ertetlenul nezelodni, szegyenkezve, ugyanakkor torve nem.

liidiiia 2008.06.29. 11:37:36

:-DDD

+ jaja, nem kizárt, hogy olvassa a haverod a blogot, azt jól megszeppent! :-D

nekem álmomban szólt egy, hogy gondolatösszecsúszás okán felesleges ugye az inverz szó az egyiptomi szó előtt fenntebb, mondta is, hogy kááár, hogy odaírtam :-) .

no, ha összeszedjük magunkat, amit kéne lassan, lehet elmenünk nancy.ba, az 2 óra innen, de van egy kicsi, de szupi múzeuma, egy leonardo képpel, ami előtt órákat tudok dekkolni, annyira gyönyörű, na meg van valami modern kiáll is, amit nem tudom, hogy jó lesz-e, de a leonardóért mindenképpen megéri. meg van egy perugino kép is, akit szintén nagyon bírok ( www.paradoxplace.com/Perspectives/Italian%20Images/images/Artists/Perugino%202004/Perugino-Madonna-BR.jpg )

szép napot :-)

Gecc 2008.06.30. 00:13:14

Lidia

Nekem egy valodi Bosch kell az eloszobaba. Aztan a nappaliba, majd a haloba. A konyhaba sem artana egy, aztan a furdobe, gyerekszobaba. A klotyoba nem raknek.

liidiiia 2008.06.30. 12:50:56

gecc, szia, :-D , te akkor egy (vagy a ) II.Fülöp vagy!!, aki teljesen pont ugyanígy cselekedett!!! asszem az utolsó itélettel és a gyönyörök kertjével alud pl egy szobában. :-)

liidiiia 2008.06.30. 13:12:10

én amúgy nagyon szeretem bosch-t, és a nagy nagy örömömre, ha nem is az előszobában (még :-D ), de a trieri városi múzeumban van 1 képe. aszongyák, meszkalint szedett a vízióturbózáshoz.
na üdvök, munkálkodok még egyet, szia :-)

liidiiia 2008.07.01. 00:04:48

gecc, eztet írtam lapinál neked, de úgy eltűntél, mindenesetre hozzád is berakom:

nem tom miért, de az első link nem jó, lehet levették azóta? de ez is kis bugris, ahelyett:
www.youtube.com/watch?v=51CnDa-Cu2w&feature=related

jóéjtet :-)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.07.01. 07:26:04

Geccke, jóreggeltecskét!:)

Csak jöttem, bekukk, hátha ma rámszabott unikornisban mehetek :))))

Na jó, jó, még bizti szunyálsz, aludj csak....:)

berczib 2008.07.07. 15:56:29

ez nem 1 fickó álló brével? :D
süti beállítások módosítása