Aszt akkor aszt úgy nem lehet!

Aszt akkor azt úgy nem lehet, hogy ne nézd megfele!

Aszt akkor aszt úgy nem lehet, hogy utolsó kommentek!

Tortenetek nyugatrol... Huntsville, utolso nap

2009.05.15. 04:51 Gecc

Majus 14, 2009, Este 09.30.

 

Hogy en mennyire gyulolom az utolso napot! Olyan gyorsan elment ez a het, hogy kirohogom a fenyt, ahogy be akar elozni. Holnap delelott nem sokkal del elott indulok, szombaton 11 korul leszek otthon. Utaznek en duplajat is, csak ne kellene hazamenni. Nehany napot hogy itt toltottem, megint ramtort az amerikanizalodasi laz, es egesz nap azt lestem, ki hagyta el a zoldkartyajat.

A csomagom amugy megerkezett... fogat is tudtam mosni.

 

Az mar masik teny, hogy a recepcios csaj nem vette a faradtsagot, hogy felszoljon, dehat igy megy ez. Mondtam is reggel Ernienek, szerinte a csajnak meg a szeme sem allt jol, amikor bejelentkeztem, siman le ertelmifogyatekosozta. A lenyeg viszont az, hogy ha felszol, akkor nem ejfel korul gondolok ra, hogy le kellene fekudni talan, mert faradt vagyok, hanem elobb, mivel automatikusan robot modjara vettem volna elo a fogkefemet. Igy aztan a furdestol hogy kesore esett ugy kiment az alom a szemembol, hogy 2 korul sikerult csak lefekudnom, viszont reggel 6-kor meg nem birtam felkelni. Az elet olyan nehez, hogy az mar szinte felfoghatatlan, es en megis megbirkozom vele, ami azt jelenti, hogy igen jo vagyok benne. :-D

A ceg helyi irodajaban kezdtunk, aholis osszesen 2 ember dolgozik, most velem kiegeszitve harman voltunk. Kiderult, hogy ezek ketten pont ugyanazt csinaljak, amit en csinaltam Zegen, csak mondjuk nekik munka is tarsul hozza (nade nem en tehettem rola, hogy minden olyan fajan ment, hogy Isten tervez, Gecc meg vegez, azaz hagyja a dolgokat szepen a maga utjan menni). Szal igen rosszul esett, hogy amikor mar azt hittem soha nem talalkozom ilyen beosztassal, akkor egyszercsak hello. Namost itten nem az a gond, hogy van ilyen ugye... hanem hogy nem az enyem. Nah arrol nem is beszelve, hogy raadasul emerikkkaban. Haba tortan.

Az iroda utan atkoccoltunk a Continentalhoz, ami a legnagyobb vevom az osszes kozul. Elektronikai cuccokat gyartanak kulonbozo autokhoz. Namost aszontak nekem, hogy nagy a gyar. Amikor ezt mondtak, nem tudtak, hogy en eletemben mar milyen dolgokkal szembesultem, ugyhogy tevedtek. A gyar nem volt nagy. A gyar gigabrutal nagy volt, szonte at sem lattam egyik vegebol a masikba. A mernok siman nem tudta megmondani mekkora, de atgaylogolni is tobb perc rajta. Saccra aszondanam ugy kb 6-8 futballpalya nagysagu teruleten fekszik, es ez csak a termeles resze, mert irodakkal meg mindenfele mas epulettel sokkal tobbet tesz ki. Ugyhogy amikor beleptem csak aszontam wowwwww! Ernie csak azt valaszolta... igen, mindenki ezt mondja. 15 sornyi legalabb 150 meter hosszusagu (egyenkent) alkatreszbeulteto, forraszto, tesztelo stb sor. A szaros Chrysler es GM miatt csak 4 sor ment, igy elegge kihalt volt. Rugdossak is ezerrel az embereket... prezentacio stb, kocc.

Ebedre egy hatalmas tradicionalis sajtburgert toltam sultkrumplival egy helyi etteremben. Ha ez sajtburger volt, akkor amit en eddig valaha ettem sajtburgert mashol, na az nemtom mi volt, de ehhez foghatot meg nem ettem.

Delutan kivittek a gopzi muzeumba, ugyhogy megvan az SR71-esrol a kep, nem is egy. A parkoloban meg egy gyonyoru sarga Mustang GT-t is sikerult lekapnom. Vettem urrepulogepes hutomagnest is. Faja! :-D

 

Holnap haza... keletnek veszem az iranyt! Szar a egesz!

 

 

 

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gecc.blog.hu/api/trackback/id/tr41122625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2009.05.23. 07:35:41

Szia Gecc!

H1N1influenzából adódó karantén megszűnt, így most már nyugodtan jöhetek olvasgatni Hozzád (is):DDDDD mer azok az amerikások mindenre képesek:-))))
A sertésinfluenza karanténját már nem várom ki:-)) erre a hétvégére halogattam az olvasgatást itt Nálad, mert ez a nagy magyarzordszági nekibuzdulás nekem is sok melót ad, ellenben ma egész napos szabad ég alatti és -idős céges programom van, no de majd a kora esti órákban.

És valójában azért is vártam az amerikás hsz-ekkel, mert egy igen kedves amerikás "rokonnal" lett volna találkozóm, és elég sok mindenről szerettem volna tájékozódni, hogy ne keltsem itt egy tahó pusztai mucsai benyomását, de igen rosszul lett a srác (nincs rendben az egészsége) és még a találkozónk előtt viharos gyorsasággal visszarepült Texasba, mert a baját ott tudják kezelni, itthon pedig nem.
No, majd este a többit...
És az elmúlt napokban túl sokat koptattam a billentyűzetet ingatlanadó ügyben is, Te is eszembe jutottál közben, bár én egyetértek az ingatlanadóval, de nem így, ebben a megvalósulni látszó formában.

Szép napot kedves Gecc!

jaegtoer 2009.05.24. 07:29:30

"...Ha ez sajtburger volt, akkor amit en eddig valaha ettem sajtburgert mashol, na az nemtom mi volt,"

Há ezé haragszom az itteni mekdánoldcra!!!! És bojkottálom is:DD De észre se veszik!:-) Rohatttak...

Elolvastam a beszámolóidat, most gondolkozok, elmenjek-e a Ferencesekhez egy fohászra, hogy Bajnai, vagy Oszkó, vagy tanácsadóik véletlenül se olvassák úti élményeidet, mert azt a következtetést vonnák le, hogy:-Kérem, lehet még további megszorításokról tárgyalni, hiszen Amerikába járnak reggelizni nem is túl magas beosztású honfitársaink, és bármennyire is occcsó a repülőjegy, azért lácccik, hogy még bőven vannak tartalékai az embereknek!:-)
(mert azt a részt, hogy ez céges ámokfutás:-) keretében zajlott, no ezeket az utalásokat átugornák:DDD

Üdv újra itthon!!! Ugye milyen jó végre Magyarzordszágon??:DDD

Gecc 2009.05.24. 21:55:14

@jaegtoer:

Jaeg!

Meg soha ilyen jo nem volt... Nyeh! :-D

De legalabb azert erdemes volt hazajonni, hogy lassam ujra szepulni a hazam.

jaegtoer 2009.05.24. 23:20:52

Bizony! A Te házad, a Te várad, arról nem is szólva, hogy az otthonod:-)

locsolólány 2009.05.29. 10:54:00

Hello, hello Gecc!

No, látom beindultál. :) Micsoda kalandok! Láttam már korábban is, h épp amcsiból jelentesz, csak akkor nem volt semmi időm, még most sem olvastam el mindent, de már irigyellek. :)
Jól vagy? Remélem, nem felejtettél el locsolni a kertedben ezekben a nagy melegekben. Tudod, hivatásbeli kötelességemnek érzem, h figyelmeztesselek az ilyesmire. :)
Képzeld, nagy hír van! lesz blogom nekem is. :)
Még szívok vele, a külcsínnel, a belbecs tűnik most egyszerűbbnek. Plusz megállapítottam, h manapság 25 alatt mindenki tud már html-programmozni. ami jó, csak én sajna 25 fölött vagyok. :)
Képeket nem csináltál? Rásegítene a sajtburgerélményre a vizuális inger.

liidiiia. 2009.06.03. 23:24:41

"Az elet olyan nehez, hogy az mar szinte felfoghatatlan, es en megis megbirkozom vele, ami azt jelenti, hogy igen jo vagyok benne. :-D "

:-DDD

nálam ez óráról órára változik, márhogy az életben jó vagyok érzés vagy ennek pont az ellentéte kap-e el. utóbbi nagyon kényelmetlen, deviszont jó ellenszere a lelki-szellemi lustaságnak, előbbiért meg érdemes élni. "vagy nem, de az biztos" :-)

dedede a lényeg, hogy tökjó volt olvasni. :-)))))

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2009.06.04. 15:18:39

Off:
Képzeld, Gecc pajtás, Pünkösdkor voltam sárkányrepülni.
Ezt csak azért írom, mert én még mindig nagyon kedvelem a sárkit!
... És folyton hiányzik. A madarak közt repülni jó! Szívesen lennék állandó jelleggel sárkányos, de így csak egy aprócska FlyingFox vagyok.
:-(((
On.

jaegtoer 2009.06.06. 15:43:47

Szia kedves Locsolólány!

Tessen szíves betolni a linket!!!:-) esz a fene itten, mit alkot a boszorkánykonyhában a Lány, kinek locsoló se kell:-)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2009.06.11. 18:55:25

OFF

Bár vétlenként, de címem megváltoztatására kényszerültem:

Ezután itt vagyok elérhető :

holgyi.freeblog.hu

ON

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2009.06.11. 19:03:33

On

a nevem mögött mostantól jó a nick!

Off.

jaegtoer 2009.06.11. 20:08:40

Szia Gecc!

....hát, hét, izé... még a space is kevés...
azért értem én... igy van a házas:-)ember:DDDD aztán, ha még kertje is van....

Gecc 2009.06.15. 11:53:27

Breko-breko!

Tisztelt Polgartarsak. Mindenkitol elnezest a nem ittlevosegert. Ilyenkor mindig a regi szep idok jutnak eszembe, amikor meg Zegen egesz nap a gep elott ultem, pontosabban a gep es a blogok elott. Ma meg orulok, ha meg tudok nyitni akar csak egy hirportalt is, legalabb 1-2 percre.
Delelott a hazzal babralok, delutan es este meg "kielegitem" az emerikkkai vevokort. No nem akarom en ittend sajnaltatni magam, merhogy ugye a hazzal jo babralni, a munkam meg olyan, amilyen, hol elvezheto, hol nem.
Magyaran... elek meg, csak mar nem annyira mint regen. Lehet ezt a 30 evnyi foldi eletem is meghatorozza kisse.

Na megyek is, minnyart kelnek a keleti parton. :-D

jaegtoer 2009.08.16. 07:34:48

Szia Jó Geccem!

Amióta az óperencián túl jártál, megállt itt az idő.
Erre még az sem mentség, hogy gyagyázod a gyepet, és csinosítod a kertedet, és az amerikások hülye időben kelnek-fekszenek.
Mi van Veled?

Gecc 2009.08.19. 21:11:04

Szia Jaeg!

Koszonom kerdesed, eldegelek, hol igy, hol meg amugy.
Mint lathato csak kisebb beleelessel tanusitok blogeletet, mint azt mondottam volt.
No meg aztan nem sok irnivalom van mostansag.

A haz nagy reszevel vegeztunk, a kert bar masoknak tetszik, nekem a gaz fajo pontom. Nem tudok tole megszabadulni, a fel kert csak gazbol all a szepen elvetett tavaszi fu helyen. Osszel valszen komplett gyomirtozas, aztan ujravetes. Mese nincs, ha harc, hat legyen harc. :-D

Volt egy kis nyaralas is... ma jottunk haza Sastorol. kempingeztunk egyet, bar az antiszocialis erzes megint megvolt. Paraszt szomszedok! Vitte volne el oket a kaszas tuzes szekeren. Kocsogkenguruk!

Emerikkaban beindult az autogyartas, ugyhogy nemhogy keson kelnek, de mostmar reklamalnak is. Ki hallott ilyet? Hulyek ezek? Leepitenek, mi szintugy. Kirugjuk az embereket, mert nem kell a cucc senkinek. Erre gondolnak egyet, aszonnyak, akkor nem 1000, hanem 100000 kell. En meg hazudhatok nagyokat... vagy gyarthatom a felvezetoket a garazsban. :-D Merhogy kb 3 honap, mire az uj emberek betanulnak gyartani. Pedig az ido relativ...

Udv.
Gecc

jaegtoer 2009.08.20. 12:27:18

Szia Gecc!

Ha egészség van, minden lehet! Lehet, hogy az Úr azért teremtette az embert, hogy a türelem mibenlétét vizsgálhassa oda-vissza:-)

A káosz nálunk is magasba csapott, de én szeretem az ilyen helyzeteket, mert ilyenkor faja új dolgokat lehet kitalálni, bevezetni, meghonosítani. Ilyenkor bár nagy az ellenállás, azért, korántsem akkora mint a tespedésben:-) Szóval próbálom az előnyösebb oldalát kiélvezni!

A 3 hónap betanulás az uuurva jó idő. Vannak dolgok amiket öt éve képtelenség "beleverni" a fejekbe. Igaz nagy a fluktuáció és az újak mindig próbálkoznak. Képzeld el! Pl. vannak azonosítószámok, amiben az elsőt általában három 0 követ, vagy egy, vagy kettő vagy valami más. Na, ezt a három nullát/három számjegyet le akarják rövidíteni egy / jellel. Csakhogy ez megváltoztat egy s mást. Szóval az állatkert kerítésnélküli. Egyetemes. De ott állok, mint La Manche partján a doveri sziklák.
Gecc! Kűzdj! És bízva bízzál!:-)

jaegtoer 2009.08.20. 12:31:34

Gecc! A gazosodás a szomszédoktól is jöhet, vagy eleve a fűmagok között is lehet, vagy messziről odahordja a szél, vagy ki tudja? Vagy csak így jelzi a kerted, hogy ő is igényt tart Rád:-) Ahogy Te is a kertre.

liidiiia. 2009.08.29. 15:05:59

a gazokkal és a porral való állandó és reménytelen, ám rendszeresen szükséges küzdelemben én van, hogy magasabb szellemi erők segítségét vagyok kénytelen kérni időnként a saját kis életkémben, hogy a jó ponton álljak meg ezekben a harcokban… azaz elinduljak ugyan, de a még élhető félúton és aranyközépen valahol megálljak, és ne a 100%-ot próbáljam 100%on úgy teljesíteni, hogy a csatát ugyan megnyerem, de elvesztem az életemet…, képletesen persze, de a poroknál pl ezt azért soha nem lehet biztosra tudni…. milyen nehéz lehetett egy királynak anno, amikor ez a problematika nem otthon, hanem az alattvalók kapcsán merült fel… :-D

Gecc 2009.08.31. 11:38:11

@jaegtoer:

Hello Jaeg!

Szoval noshat az van, ahogy egy kertesz ebben meg is erositett a minap, pont a hetvegen, csakhogy az idot pontositsam, bar percre pontosan nem megyek bele... amugy is, az ido relativ. Szal ez az ev olyan gazokat hozott ki a fold nevezetu jarolapbol, hogy nem igen talalkozott meg veluk O sem, pedig aztan neki van egy kertje! Hiaba a sok probalkozas, a klima, a nagy meleg es a csapadekmentes nyar igencsak meglokte az ismeretlen gazok letelepulesenek amugy sem kis eselyet. Igy jaram en is... hiaba minden munka, faradozas, nem lehet ellene mit tenni. Bizonyitek erre a tokeletesen meglevo osszefuggo pazsit, mely hiaba volt fuben gazdag suro aljnoveny... azon is atette magat a rohadek.
Nehany het mulva rafigyel a szorofej, Glialkaval megkonnyezve. Aztan johet az ujratelepites.

Gecc 2009.08.31. 11:39:40

@liidiiia.:

Noshat en kiraly koromban az alattvalokat siman lenyakaztattam. :-D

jaegtoer 2009.10.15. 20:48:23

Szia Gecc!

Most pihenőbe kezdett a kert. Mi lenne, ha lenne egy poszt magától...Gecctől?
Vagy az amerikások teljesen átmentek energia vámpírba?

Szép téli estéket kedves Gecc! És jó hétvégét.

jaegtoer 2009.10.19. 12:49:47

Mégsenem!!

A pázsitról, vagyis a fűről gondosan el kell távolítani a ráhullott faleveleket, mert ha ottmarad télire, azaz a hó alatt, akkor belerothad olvadáskor a fűbe és az nem használ a féltett fűnek.
Ezt az okosságot tv-ben láttam hallottam, és rögtön rád gondoltam Gecc.
Úgyhogy akkor még mindig nem lehet nyugtod.

Üdv. Jó gereblyézést! Csak aztán vigyázz, rá ne lépj!:-) a gereblyére. j.

Gecc 2009.10.23. 00:54:50

Hello Jaeg!

Kesz csoda hogy valaki meg jarkal erre... pl ezt most magamra is erthetnem, de mar csak nem fedem meg magam. :-D

A kert soha nincs pihenoben. Ha mast nem is, de azert mindig talalok valamit, amit fel lehet venni a foldrol, aztan ki lehet dobni a kukaba. Mult hetvegen a mar teljesen kiszaradt fuvet kapargattam kifele, meg kivagtam az egyetlen megmaradt tujat. Jol megkapta a magaet.
Aztan ha lesz idom, azonnal nekikezdek a viragoskert atalakitasanak is, mely csak teruletileg valo lecsokkentest jelent illetve a kieso reszen levo novenyek vagy atulteteset, vagy vegleges megsemmisiteset.
Viszont az a jo, hogy mar latom a jovo tavaszt, amikor minden szep es jo lesz, en pedig mint Isten, vasarnapi pihenes keppen elegedetten nyugtazom amit alkottam. Es meg borda sem kellett hozza. :-D

Es hogy a kerdesedre is valaszoljak, itt nem szimpla vampirsagrol van szo az emerikkkaiak reszerol, ez mar maga az elettol valo megfosztas. :-D
Ezen a heten meg nem volt olyan, hogy ejfelnel elobb erjek haza. Szivas! De lesz ez meg jobb is... vagy nem, de az biztos. :-D

Udv,
Gecc

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.11.09. 16:27:25

jókat "nevettem" a sztorikon gecc et.! :D

örülök hogy az egyesült államokban is vannak emberek akik szándékosan befékeznek forgalomban a másik előtt. mármint úgyértem akkor talán még itt is van remény... :D

Gecc 2009.11.10. 09:41:01

Hello Test!

Ize... most akkor ezt hogyan? Valami nem oksa ittend. Vagy keson jott at a kommented, vagy fel evvel le vagy maradva. :-D
Gyorben minden rendben? Remelem nem egy idolassitot pakolt ki a Szechenyi terre Szijjarto baratunk. :-D
(Most jut eszembe, lassan masfel eve nem voltam Gyorben, es ez igencsak elszomorito... Ugy volt megyunk a golyataborba ezevben, de aztan pont kozbejott valami. Meg aztan mondtak, hogy ez mar nem az, amilyen nekunk volt anno. Mostmar egy soroskupak es egy felesalatatet is eleg, hogy jol erezzek magukat az emberek...)

test subject #28 · http://www.youtube.com/watch?v=b-kDpnArNg4 2009.11.10. 16:39:57

hali gecc, azért ezek elég hosszú posztok én pedig nem vagyok alber einstein! azért ezt is vedd figyelembe!

jaegtoer 2009.12.24. 08:55:43

Szia kedves Gecc!

Asszem, a hólapátolásból kijutott mostanság Neked is, de látod, legalább most megenyhült az idő már nem csak hó van, hanem lassan itt a Szenteste....
Békés boldog Karácsonyt kívánok és érezzétek jól egymást nem csak az ünnepekben, hanem nap mind nap, ahogy az már csak lenni szokott és talán az usások is békén hagynak legalább az ünnepek alatt.

jaegtoer.

Gecc 2009.12.24. 16:06:49

Szia Jaeg!

Azt kell mondjam, a holapatolas igen jol esett. Na meg aztan nem azert, hogy tegyem a formam, de en voltam az utcaban a legjobb es leggyorsabb. Van egy olyan faja holapatom, hogy a szomszedok csak irigykedve lestek, hogy majdnem hatekonyabban takaritom a havat - nem is tul nagy erobefektetessel (ha ennel kevesebb lett volna, maga lettem volna a perpetuum mobile) - mint egy hoeke.
Asszem ha sok ho lesz es meghirdetik a varos takaritasat forro teaert miegymasert, jelentkezek majd es viszem a sajat lapatom. Az 5 eves tervet kb oarak alatt teljesitem majd. :-D

Karacsony...
Koszonom a jo kivansagokat, nagyon kedves toled.
En ugyanezt kivanom Neked es csaladodnak. Bekes Boldog Karacsonyt, a jovo evre nezve pedig a legjobbakat.

Es nem csak Jaegnek, de mindenkinek Boldog Karacsonyt kivanok, aki benez. Aki nem, annak is, csak az nem lathatja. De az biztos!

Gecc

liidiiia. 2009.12.26. 18:06:03

én is soksokjót itten is. :-)

jaegtoer 2010.02.01. 16:25:21

Haha.. Szia Gecc! Új évet nem is kévántam, oszt jött magától, mingyárt itt a Húsvét, csak elébb még gyött egy kis hó. ...hogy tesztelje a a szuperlatívusz lapátod, csakugyan olyan jó?

Most aztán jutott rendesen, nem irigyeltelek!

Valami hülyék ...hótakarítókat kerestek, el is mentem volna már csak testedzésre is (kűzd a szellememmel a térfogatom és a tömegem), de erősen megfáztam, így eleve letettem róla. Aztán hallottam, hogy 3800 jó magyar forintokat fizettek vóna érte nyóc órára, erre meg azt gondoltam, hogy ha ennek ennyire nincs böcsülete, akkor tartózkodok tőle, mert ha böcsületet kell süllyeszteni, akkor van annak kellemesebb helye is és módja, amondó vagyok.

Minden jót kedves Gecc! És a Csaláááád?

Üdv.

j.

Gecc 2010.02.06. 11:15:11

Szia Jaeg!

Koszonom, kiccsaladom jol van. Bar panaszra mindig akad ok, de meg mindig jobb, mint sehogy. :-D

Holapatom olyan heves munkanak tettem ki, hogy a hideg ellenere is tulmelegedett. Oszt meg hohanyo sem vagyok. Legalabbis masok szerint. :-D
Ma allitolag jon meg vagy 20 centi, a lapat mar turelmetlenul varja, hogy surgolodjon. Bar ennek ellentmond a kb +5 fok homerseklet.

Mult heten szombaton hogy a hoesesben jottunk haza mamaektol lattam homunkasokat, bar inkabb csak neztek, mint dolgoztak. No persze ne szoljon belolem a munka kenyszere, amugy is sokkal szebb volt a hoeses latvanya, minthogy dolgozni lattam volna oket. A flaska azert ott figyelt, es szorgalmasan osztottak egymas kozott a melegito nedut. :-D

Ausztraliaban lenne most jo... es nem a hulye koalak meg kenguruk miatt. A kacsacsoru emlos mondjuk mas, tok faja meg suttyom, szal azert mar inkabb.
Erosen gondolkodom, hogy lehet le kellene lepni. Persze nem azert, mert attol felek, hogy a valasztasok utan az elso villanypoznara felhuznanak. :-D

jaegtoer 2010.02.06. 13:05:18

Ugyan Jó Geccem! Még a villanypózna is ellenálna, s meg is szólalna: -Asztat, aszt úgy nem lehet! És emígy se nem! Tűnjetek el! Gecc marad, ti meg ha nem fogadtok szót, vár a háromnyolcvan volt. Miazhogynagyonis!

jaegtoer 2010.02.06. 13:07:57

Sokkal erősebben állna ellen: pl. így: ellenállna
süti beállítások módosítása