Aszt akkor aszt úgy nem lehet!

Aszt akkor azt úgy nem lehet, hogy ne nézd megfele!

Aszt akkor aszt úgy nem lehet, hogy utolsó kommentek!

Lejányok

2007.10.01. 16:08 Gecc

Felmerul az emberben a kerdes, ha egy legenybucsuba lanyt, esetleg lanyokat hivnak meg, akkor bizonyos koltsegekert mit varhat az ember. Vajon mit is tartalmazhat azert a bizonyos arert az az ido, amit a ferfiszemek, esetenkent ferfi test kielegitesere aldoznak? Tehat ha pl azt mondjak, hogy akkor 20 perc, 20 ezer, es ebben csak tanc van, akkor azt mondom, ez meg rendeben is van. Ha az arak lefele kezdenek menni, vagy ugyanezert az arert joval tobb idot tolt ott, hat akkor mar felmerulhet nemi minosegi kerdes a dologban. Esetleg 2 lany, 1 ora, 30 ruppo, amibol fel ora leszbi show, aztan a 2 lany a maradek fel oraban 1-1 ferfiut elegit ki, nem csak szajjal? Nah hat itt mar igen erosen felmerul a kerdes, vajon milyen lanyok vetemednek ilyenre, csak ha a mostani piaci viszonyokat nezzuk.
Masik tokeletes pelda... lany, aki meg nincs 18, de eljonne levetkozni, dugasrol szo sincs, dobjunk be fejenkent valamennyit, de csak azert vallalja, mert telefont akar venni?
Aztan 40-50 ev kozotti kisse testes holgy, akirol bar hirek jarkalnak, hogy milyen is O, es kesobb nem is okoz csalodast, hiszen amikor megkerdezi, hogy akkor johet-e a szendvics, es azt valaszoljak, csak vetkozni kellene, erre azt mondja, hat en azert jottem, hogy tobben is megdugjatok, egyszerre?
Van ilyen. Tyhaaaaaa...

Nem kell felni, nem kell kefelni! Lehet, hogy a masszirozasnal ez egy kicsit zavaro lehet, de lehet, hogy lesz egy olyan kuncsaft, aki azt mondja, hogy direkt ezekkel keri.
  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gecc.blog.hu/api/trackback/id/tr53182529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása