Aszt akkor aszt úgy nem lehet!

Aszt akkor azt úgy nem lehet, hogy ne nézd megfele!

Aszt akkor aszt úgy nem lehet, hogy utolsó kommentek!

Pártbéli levelezések

2008.07.20. 23:30 Gecc

Tisztelt Elvtarsaim!

Immaron az elektronika es szamitogepes technika is segitsegunkre van, hogy szorgos nepunk tudataban legyen a tortenelem kesobb lezajlo esemenyei folyaman, milyen fontos, a Szovjet nepunket befolyasolo tenyezok alakithattak igy munkasaink es partvezetoink eletet. Egy uj szo, mely a szamitastechnika vilagaban bevezetesre kerul, - melyre Moszkva engedelyt is adott - tehat egy uj szo kerul a kozbeszedbe, mely tartalmazza ezen levelezeseket egy Moszkvaban elo parttag, vezeto, es a tundra-tajga videken levo falu parttagja, vezetoje kozotti kommunikaciot ezen inseges idokben, mikor az imperialista nyugat mar szinte mindenhova beepitett embereket aktivizal, hogy kitudodjanak Szovjet talalmanyaink, nepunk boldogsaganak es jo eletvitelenek titkai. Valamilyen szinten ez ertheto is, hiszen a nyugati anticivilizacioban nincs osszetratas, nincs munkaszorgalom, nincs jokedv, csak mint a robotok elnek autoikkal, letbizonytalansagot biztosito munkajukkal es dollarjaikkal, melyert azt a boldogsagot mely Szovjet Nepunknek megadatott, soha nem erhetik el.

Tehat egy uj szo legyen most bevezetve, ez pediglen legyen; Пост!

Levelezeseink mindazonaltal megtalalhatoak Tota W. Arpad blogjan, 2008.02.28-as posztja ota, termeszetesen el-elszorva.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gecc.blog.hu/api/trackback/id/tr22577328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liidiiia 2008.07.24. 00:05:51

tulok, szia :-))) , én még csak bele-beleolvasgattam, és szerintem is baromi jó!!!!! :-)))))

jaegtoer 2008.07.24. 04:25:44

Szia Gecc, jó reggelt!

Micsoda Kaland??!! :-)))))
Külön köszönet a belépési engedélyért:-)

liidiiia 2008.07.25. 00:51:57

elvtársak! én zsenya zsurmóvszkaja, végtelen hálával, és leírhatatlanul nagy köszönettel tartozom levelezésükért. ígérem, hogy elhivatott tanárnőként az atomfizika óráim alatt, anyaként mind a 18 gyermekem nevelése során, valamint tanítőnőként az esti pártiskolánkban, ápolónőként a szombati helyettesítésekkor, valamint a kohó önkéntes 3. műszakjában, és természetesen a főzés, a mosás, a kapálás és a tehénkefejés közben is ezeket hangozom, nem szűnök meg soraikra gondolni egyetlen pillanatra sem, és igyekszem dolgos életemben azokat: ahol csak lehet továbbadni, és ezáltal a fejekben, a szívekben és a kezekben sokszorosítani mindazt a szépet és jót, ami által mi, hajdani egyszerű munkások és munkásnők immáron egyik pillanatról a másikra felszabadult arcunkat a fényes változás, és a szabad jövő szelébe tarthatjuk.

Gecc 2008.07.25. 07:19:16

:-D

Kartarsno!
Ennel tobbet mi sem varhatunk toled!

Walter Melone (törölt) 2008.07.25. 11:31:13

Egészen munkásmozgalmi hangulatba kerültem! azt hiszem ma 200%-ra fogok teljesíteni a gyárban. Talán utána még benézek majd egy szemináriumra, de minimum előfizetem a Komszomolszkaja Pravdát! :-DDD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.07.25. 22:16:12

A jobboldali ellenforradalom már készülőben van, a dokumentumaik bizonyíték tárgyát fogják képezni a fehérterror idején......


csak el ne röhögjük:-))

Üdv.
süti beállítások módosítása