Aszt akkor aszt úgy nem lehet!

Aszt akkor azt úgy nem lehet, hogy ne nézd megfele!

Aszt akkor aszt úgy nem lehet, hogy utolsó kommentek!

Kis-allat-hatarozo

2007.09.06. 09:16 Gecc

Tegnap este neztem a Spektrum TV-t...  dinoszaurusz szaporitasrol volt szo. Felhuztak egy ketrecet es arrol beszltek, hogy milyen faja dolog az, hogy nekik van 2 Tirannoszauruszuk, mert milyen kedvesen faljak befele az egesz marhat. Kozben elnevetgeltek, hogy uramatyam, egy ev alatt megketszerezodik a testsulya, amig a kozel 5 tonnat el nem eri. Ezek a dinok most ugy 2 evesek lehettek, valamivel nagyobbak, mint a tanult kollegak a ketrecen kivul, de szerintuk muris, hogy mar most szetszabnak azarcukat, ha a dinok kerulnenek a ketrecen kivulre, vagy esetleg ok kerulnenek a ketrecen belulre. Szoval a dinok eszegettek befele az egesz marhat, es amikor az egyik dinot a neven szolitottak, hogy asztnezzed mar, mennyire durvan harap, szaggat, eszik... tyhaaaaa! Tetezte az egeszet a ket tanult kollega, hogy teljes beleelessel, mondhatni felizgult allapotban toltak az okossagot. Nekik biztos nem mondtak el, hogy valojaban a kek hatter, ami elott alltak a forgatas alatt meg nem fogja igazabol feleleszteni a dinokat. De ha van nekik valodi disznoszauruszuk, hat usse ko, en szivesen bocsanatot kerek toluk szemelyesen is.

Na akkor szot ejtek masik nagy szivfajdalmamrol is. Vannak allatok, ezek mar kivetelesen elok, ezen a foldon elnek, nem kitalaltak vagy valami multbeliek, mint a dinok. Szoval... miert kell minden allatnak az ismeretterjeszto filmekben nevet adni? Vagy ne menjunk messzebb az allatkert kis lakoinal. Itt van pl Bombi az oroszlan. Belegondolt mar valaki is abba, hogy ha az oroszlan tudna, hogy ilyen faszparaszt nevet adnak, mennyire rosszul esne neki? Mert szerintem ha ertene, egyszeruen csak annyit mondana, na akkor bekapjatok a faszomat! Miert kell egyaltalan kisgyerekeknek kiadni egy nevpalyazatot. Meg jo, hogy aztan ilyen ocska nevek kerekednek ki beloluk. Kepzelem milyen lehetett Bombi eseteben a tobbi nev, ami beerkezett a palyazatra. Na es akkor arrol az ocska fasiszta jegesmedverol mar ne is beszeljunk!
 
--------

- Bela! En vagyok!
- Bela en vagyok!
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gecc.blog.hu/api/trackback/id/tr78158594

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Su último blog 2017.10.13. 01:33:02

kyocera duplex print disabled - How long does it take for modafinil to leave your

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása